Tuotteet

 

L`ANZA

L´ANZA  on yksi maailman johtavista hiustenhoitotuotteiden valmistajista. Yrityksen filosofia on “terve hius on kaunis hius”. Tästä on lähtenyt inspiraatio ainutlaatuisten korjaavien, suojaavien ja parantavien yhdisteiden kehitykseen, jotka ovat äärimmäisen tehokkaita ja edustavat nykyaikaisinta teknologiaa hiustuotteiden alalla. Tuloksena ovat kosteutetut, kiiltävät ja helposti käsiteltävät hiukset. Laaja ja ylellinen tuotevalikoima täyttää vaativankin asiakkaan tarpeet. Tuotteet sisältävät uusiutuvia ja ympäristöystävällisiä aineosia, kuten eteerisiä öljyjä, kasviuutteita sekä luonnollisia antioksidantteja. Tuotteissa on hiusta korjaava Healing-teknologia sekä kolminkertaisen UV-suoja, joka suojaa hiuksia kaikkia UV-säteitä vastaan.

 

KERASILK

Ylellisen sileät, uskomattoman joustavat, vaikuttavan runsasvolyymiset tai hämmästyttävän hehkuvat! Uusi kerasilk sisältää ainutlaatuisia teknologioita, jotka yhdistetty korkealaatuisiin ainesosiin ja tarjoaa viisi asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitävää kampaamopalvelua sekä luksustason kotihoitotuotteita, joiden avulla saavutetaan poikkeuksellisen upeita , pitkäkestoisia tuloksia!

ELUMEN

KORKEAN SUORITUSKYVYN HIUSVÄRI ILMAN HAPETETTA

VAIKUTUKSET

GOLDWELLIN ELUMEN ON VÄRI, JOKA ”ELUMINOI” HIUKSET SISÄLTÄ KÄSIN, NIIN ETTÄ AINUTLAATUISET KAMPAAJAT VOISIVAT SAAVUTTAA AINUTLAATUISIA VÄRJÄYSTULOKSIA.

• Puhtaat, kirpeän raikkaat, hehkuvat värit
• Poikkeuksellinen kiilto
• Uskomaton kesto
• Hämmästyttävän terveennäköiset hiukset

JOPA 76 % ENEMMÄN VÄRININTENSITEETTIÄ KUIN HAPETEKESTOVÄRISSÄ*

GOLDWELL

Käytämme työssämme laadukkaita Goldwellin värejä!